Digitale løsninger

Med Norstats digitale løsninger kan du få adgang til handlingsorienterede indsigter - hurtigt. Vores digitale løsninger skaber overblik over dine data, så du sikrer valide indsigter og forståelse for forbrugerne ‘real-time’. Norstats digitale løsninger sikrer hurtig og nem adgang til indsigter, og på et serviceniveau, der er tilpasset dine behov. Altid drevet af data af højeste kvalitet.

Nem og effektiv rekruttering til kvalitative studier

Nem og effektiv rekruttering til kvalitative studier

Nem og hurtig rekruttering af deltagere til fokusgrupper, dybdeinterview, workshops, dagbogsstudier mv.

Hele rekrutteringsprocessen er digital, men understøttes af personlig opfølgning for at sikre deltagerne den bedste oplevelse.

Det perfekte match

Gennem den nyeste teknologi og AI, screener vi deltagerne, og finder det perfekte match til dig og din opgave.

Dybere indsigter gennem profilering

Vores metode sikrer deltagelse fra upartiske respondenter, der kan hjælpe dig med at skabe eller optimere produkter og tjenester, der er relevante for dem.

Hurtig og præcis respondentmatchning til dine kvalitative studier. Med TestingTime får du adgang til mere end 1 million forbrugere. Vi koordinerer alt fra aftaler til at sørge for, at alle kommer til tiden.

Læs mere om TestingTime
Få indsigter her og nu

Få indsigter her og nu

Resultater på farten

Få svar på dine spørgsmål fra op til 500 respondenter i din målgruppe - inden for en time.

Kom hurtigt i gang

Med Norstat Express er der ikke langt fra tanke til handling. Med relativt få klik, er du kun minutter fra relevante indsigter.

Hurtig og nem opsætning af spørgsmål

Hurtig og intuitiv opsætning og igangsættelse af korte undersøgelser.

Attraktive priser

Med fokus på enkelthed og fleksibilitet, er det muligt at sikre attraktive interviewpriser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med Norstat Express får du direkte adgang til Norstats forbrugerpaneler. Norstat Express er en effektiv og fleksibel løsning, til dig der ønsker svar fra din målgruppe her og nu. I Norstat Express kan du nemt sætte op til fem spørgsmål op, og hurtigt indsamle op til 500 interview i din målgruppe - med resultater inden for en time.

Læs mere om Norstat Express
Fuldt udbygget selvbetjeningsplatform

Fuldt udbygget selvbetjeningsplatform

100% automatiseret

En automatiseret og skræddersyet selvbetjeningsplatform.

Direkte adgang

Direkte adgang til dine målgrupper.

Alt i ét

Fuld kontrol og overblik med alt i det samme system.

Få en komplet løsning, der er skræddersyet til dine behov. Med Norstat Live får du adgang til en online selvbetjeningsplatform, der understøtter alt fra opsætning af undersøgelser og prøvetagning til live-rapportering og dashboards. Tjenesten tilbyder fleksible opsætningsmuligheder og integrerer sig med dit system.

Få mere at vide
Fra data til indsigter

Fra data til indsigter

Alt i ét

Alle data er samlet ét sted, så det er nemt at analysere og oprette rapporter.

Betjent af eksperter

Et højt kvalificeret, opmærksomt team gør interaktionen smidig og behagelig.

Delbart og tilgængeligt

Alle dashboards kan deles og eksporteres i alle større formater, herunder PPT.

Fremragende tracking

Skræddersyet tracking af brand- og forbrugerindsigt.

Få et samlet overblik over dine data og øg værdien heraf med Norstat Dashboards. Med Norstat Dashboards hjælper vi dig med at få et overblik over dine data ved konvertering af dine data til indsigter. Med hjælp fra vores eksperter, designer vi et dashboard tilpasset dine behov – et dashboard, designet til at visualisere og præsentere dine KPI’er på en intuitiv og tilgængelig måde, der styrker dit strategiske arbejde.

Få mere at vide
Få mere ud af dine data

Få mere ud af dine data

Skab overblik over dine data

Et struktureret overblik over dine survey data understøtter og styrker dine egne kunde- og markedsdata.

Øget viden gennem dybere indsigter

Dybden af profileringen af vores panelister i vores forbrugerpaneler, styrker dine indsigter og viden om din målgruppe.

Tilpasset dine ønsker og dine behov

Fra integration til leverance af data og indsigter – Norstat Integrated Data Services er fleksibelt og fuldt integrerbart gennem vores automatiserede skalerbare API-løsninger.

Effektivitet der skaber reel værdi

Når din løsning er live, kræver den et minimum af indsats fra din side. Det tillader dig at fokusere på det, der skaber reel værdi for din organisation - at omsætte dine indsigter til strategier og initiativer, som styrker din organisations positionering.

Med Norstat Integrated Data Services hjælper vi dig med at få mere ud af dine data. Udover direkte adgang til Norstats forbrugerpaneler, kan vi med Norstat Integrated Data Services omsætte dine data til handlingsorienterede indsigter, og herigennem øge værdien af dine data, og styrke det grundlag, som du baserer dine konklusioner og strategiske beslutninger på.

Få mere at vide