Digitale løsninger og produkter

Vores digitale løsninger og produkter sikrer dig indsigter, du kan handle på, og en forståelse af dine kunder i realtid. Alt efter behov kan vores løsninger og produkter skræddersys eller sættes op som en standard selvbetjeningsløsning.

UX-test – TestingTime

Rekrutterer testbrugere og andre deltagere til studier. Vi bruger avanceret screening og kunstig intelligens til at vælge et passende match fra vores internationale pulje med flere end 940.000 personer. Med vores platform kan du følge rekrutteringsprocessen i realtid, hvad enten du vil have os til at rekruttere personer til en offentlig, privat eller en særlig udvalgt pulje. Du vælger selv, om du vil betale pr. opgave, eller om du vil oprette et abonnement hos os.

Besøg TestingTime

Integrerede data services

Vores integrerede data services hjælper jer med at få afdækket manglende information i jeres data.

  • Validere eksponering af de målgrupper, der er blevet eksponeret for jeres online reklamer eller websites
  • Tilføje datapunkter til jeres database for at udvide de selvoplyste data fra jeres brugere eller kunder
  • Frembringe seed audiences med høj grad af berigelse for at øge indsigten i jeres audiences
  • Vores dygtige udviklingsteam skræddersyr løsninger, der passer til jeres behov
  • Gnidningsfri integration med jeres eksisterende database gennem 100% automatiserede API-løsninger

Vi arbejder udelukkende inden for rammerne af de professionelle standarder i vores branche og overholder selvsagt gældende databeskyttelseslovgivning

Norstat dashboards

Norstat Dashboards giver jer en intuitiv brugerflade og et fyldestgørende overblik over jeres undersøgelser. Vores Dashboards tydeliggør centrale pointer og hjælper jer med at træffe velinformerede beslutninger.

  • I kan tilgå, analysere og rapportere data med én intuitiv brugerflade og samle alle KPI'er ét sted
  • Del information med kolleger og kunder
  • Eksporter alle dashboards til PDF- eller PNG-format

Besøg vores nordiske Amazon Tracker Dashboard, hvor vi afrapporterer en række KPI’er som er indsamlet via vores Omnibus undersøgelser i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Selvbetjening / NorstatLive

Er en automatiseret og skemabaseret selvbetjeningsplatform til undersøgelser, som støtter automatisk dataindsamling og -levering. Servicen åbner for ubegrænsede opsætningsmuligheder, fleksible indsamlingsdefinitioner og skræddersyede kundeløsninger.

Selvbetjening / Norstat Express

er en automatiseret og skemabaseret selvbetjeningsplatform til undersøgelser, som støtter automatisk dataindsamling og -levering. Servicen åbner for ubegrænsede opsætningsmuligheder, fleksible indsamlingsdefinitioner og skræddersyede kundeløsninger.

Besøg Norstat Express